Philipp Inreiter Kona

Ukronet ramen-konge åbner japansk spisehus i Carlsberg Byen

29. oktober 2020
Chefkok og medejer af Slurp Ramen Joint slår den 11. november dørene op til sit eget sted, der har fået navnet Kõnã.
Suppe, nudler og en topping. Ramen er en ganske enkel hverdagsspise fra Japan, som har taget københavnerne med storm. Der bliver slubret og guffet nudler på byens ramen-restauranter, og nu får de nuddelglade gæster et nyt køkken at besøge i Carlsberg Byen, når Kõnã slår dørene op til november.
 
Fra Østrig og Japan til Carlsberg Byen
Philipp Inreiter, chefkok og medejer fra populære Slurp Ramen Joint, står bag Kõnã. Den østrigske kok har hentet sin erfaring i Østrig, Japan og herhjemme, hvor han blandt andet har stået bag gryderne på Noma. I de seneste år er kræfterne lagt i at opbygge Slurp Ramen Joint, og nu er tiden kommet til tage hul på et nyt kapitel.
 
”Vi har lagt tid og kræfter i at udvikle Slurp Ramen Joint og nørdet med alt fra nudlernes tykkelse, sammensætning og konsistens til de fysiske rammer og gæsternes oplevelse. Drømmen med Kõnã er at samle den erfaring og skabe et nyt koncept, hvor japanske og nordiske smage og råvarer mødes i et japansk spisehus,” siger Philip Inreiter.
 
En by i byen med smagen i fokus
Kõnã bringer det japanske køkken til et nyt kvarter, der allerede har samlet en række forskellige køkkener og restauranttyper. Det var især muligheden for at indgå i et fællesskab om smag, der fik Philipp Inreiter til at lande i Carlsberg Byen. 
 
”Der en særlig dynamik herinde, hvor vi er mange, der bygger noget op om maden. Her er en iværksætterånd og et fællesskab, som vi kan få meget ud af. Både ved at sparre med hinanden om udviklingen af restauranterne og om den oplevelse, vi kan tilbyde gæsterne. Vi er ved at blive en by i byen, hvor der er meget forskellig mad at komme efter. Man kunne tage en øl på Carls eller en pizza fra Surt til forret, mens man venter på et bord på Kõnã og runde af med en drink på Hotel Otillias rooftop-terrasse. På den måde kan vi bruge fællesskabet herinde til at give en sammenhængende oplevelse,” siger Philip Inreiter. 

Hvad: Kõnã betyder hjørne på japansk, og idéen er netop at skabe et hjørne i kvarteret, hvor de lokale kan mødes og hænge ud om et godt måltid.

Hvornår: Åbningsuge den 11. til 14. november 2020

Hvor: Bag Elefanterne 15, 1799 København V.

Læs mere: www.behind-the-elephants.com

 

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her