"Carlsberg Byen kommer til at være et af de vigtigste handelssteder i København"

14. april 2021
Peter Lindskov-Dahl, der er administrerende direktør i Stelling, som bl.a. har butik i Carlsberg Byen, er særdeles positiv, når han fortæller om at være erhvervsdrivende i Københavns nye bykvarter. Det er vildt og bliver endnu vildere, udtaler han.
”Når Carlsberg Byen bliver helt færdig, så bliver det et trækplaster – et fluepapir. Det er her, man skal være, det er her, man skal spise. Lige så snart det hele står færdigt, bliver det et af de hotteste steder i København.”

Sådan lyder det fra den administrerende direktør i Stelling, Peter Lindskov-Dahl, der bl.a. har butikker på Frederiksberg, i Indre By og siden 2019 i Carlsberg Byen. Da Stelling åbnede deres kreative hule i Carlsberg Byen for næsten to år siden, fortalte Peter Lindskov-Dahl, at det bliver et af de fedeste områder i København, når bykvarteret står færdigt i 2024, og det har ikke ændret sig:

”Jeg har det fuldstændig på samme måde i dag, og det, der gør det ekstra vildt, er, at der mangler stadigvæk at blive bygget. Vi mangler alt det, der skal være ude foran butikken, så det kommer til at gøre det endnu vildere, og med den omsætning, vi har nu, så bliver det nok en af vores bedste butikker. Det er ret vildt, da vi har haft en butik på Nikolaj Plads siden 1856.”

Selvom Stellings butik i Carlsberg Byen ligger på Bohrsgade overfor det, der lige nu er en byggeplads, så er det ikke noget, der bekymrer Peter Lindskov-Dahl. Han ser et stort potentiale i Carlsberg Byen:

"Carlsberg Byen kommer til at være et af de vigtigste handelssteder i København, og det er jeg helt sikker på, at det bliver. Om nogle år er den der, og så vil der være rigtig mange der tænker: øv, jeg skulle have slået til, da jeg kunne have fået det lokale."

Har du lyst at besøge Stelling i Københavns nye bykvarter, kan du finde dem på hjørnet af Bohrsgade og Ny Carlsberg Vej.

Butik i Carlsberg Byen?

Har du et stærkt retailkoncept, kan vi vise dig de unikke ramme, der kan være med til at forme din nye forretning i Carlsberg Byens nye bykvarter.

Læs mere her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
Mennesker på Tapperitorvet