EftermiddagsJazz pa Bryggernes Plads

19. maj 2021
Tag dine venner og kollegaer med, når Gasoline Grill byder weekenden velkommen med happy hour og afslappende, funky jazz nu på fredag.

På fredag kommer tankerne til at flyde hen på sol og sommer - i hvert fald hvis man er på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen.

Hver fredag forkæler Gasoline Grill med happy hour fra kl. 14.00 - 17.30, men den kommende fredag bliver den iskolde fyraftensøl akkompagneret af jazzmusik fra kl. 15.30 - 18.00.

Det er Aske og Ole, som Gasoline Grill har inviteret forbi, og de spiller jazzede, funky elektrorytmer, og her er du garanteret at komme i den helt rette weekendstemning.

Hvad: Happy Hour og live jazz
Hvor: Gasoline Grill, Bryggernes Plads 1, 1799 København V.
Hvornår: Fredag den 21. maj kl. 14 til 17.30 (livemusik fra kl. 15.30 til 18.00)

 

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum