Aire Ancient Baths kåret til Årets Spa 2021

10. juni 2021
Danish Beauty Awards har kåret Aire Ancient Baths i Carlsberg Byen til Årets Spa 2021, og hvis du endnu ikke har besøgt de termiske bade i de historiske kældre, er kåringen måske en kærkommen anledning.
Hvis der er ét spa, du skal besøge i år, så er det Aire Ancient Baths. I hvert fald hvis du spørger dommerpanelet i Danish Beauty Awards, der netop har kåret de termiske bade i de historiske og fredede kældre under den gamle bryggerigrund som Årets Spa 2021.

Hvis du endnu ikke har besøgt de termiske bade, kan du glæde dig til at træde ind i en helt anden verden under Vesterbro, hvor tempoet er helt i bund, og du kan nyde både de kolde og varme bade, massage og et helt særligt saltvandsbad.

Læs mere om Aire Ancient Baths og få årets spaoplevelse lige her.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her