Cadence: Ny restaurant har slået dørene op i Carlsberg Byen

24. juni 2021
Der er gode nyheder til dig, der helst vil have en magisk start på dagen. Hos Cadence kulminerer gode råvarer og fermentering nemlig i små, sunde smagseksplosioner.
Både Berlingske, MigogKbh og Costume har tippet om Vesterbros nye brunchspot: Cadence. Lige ved indgangen til Carlsberg Byen har det australske makkerpar bag Jægersborggade-favoritten, The SixteenTwelve, nu åbnet dørene til en helt ny restaurant, hvor den københavnske brunchscene udfordres med håndplukkede kokke fra byens bedste restauranter.

På menuen finder du nemlig hverken klassiske røræg eller pølse, til gengæld kan du sætte tænderne i bl.a. cremet kokosyoghurt, sweet potato hotcakes, eggs benedict, avokado med gurkemejeæg og breakfast pasta. Tørsten kan du slukke med bl.a. hjemmelavet kombucha og smoothies.

I den ene ende af restauranten finder du også det helt særlige bageri, hvor tidligere bagere fra bl.a. Il Buco nu tryller sprøde croisssanter, mini-rabarbertærter, pan au chokovanilla og friskbagt surdejsbrød hver morgen, mens baristaerne serverer kaffe fra Coffee Collective.

Cadence planlægger at udvide åbningstiderne senere på året, så du også kan nyde den gode mad og et glas naturvin om aftenen.

Bageriet åbner hver dag kl. 7, mens restauranten har åbent fra 8 - 17 på Ny Carlsberg Vej 40, 1799 København V.

Bestil bord på Cadence lige her.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her