Gamst blomster er åbnet på Tapperitorvet

24. september 2021
Gamst Blomster har i mere end 100 år sørget for friske blomster til de danske hjem, og den populære blomsterbutik er netop åbnet i Carlsberg Byen.

Siden 1903 har Gamst Blomster været synonym med friske blomster, og den populære blomsterbutik drives i dag stadig af Gamst-familien. I denne uge er Gamst Blomster også blevet din lokale, grønne ven. De har nemlig netop slået dørene op til deres nyeste butik med beliggenhed på Tapperitorvet 10 lige ved Carlsberg Station.

Hos den nye Gamst Blomster i Carlsberg Byen finder du et bredt udvalg af grønne planter, krukker, afskårne blomster og smukke buketter.


Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.