Nu åbner internationalt galleri i kridttårnet

8. december 2021
Fra fredag d. 10. december kan du besøge det populære og internationalt anerkendte galleri, von Bartha, der nu slår dørene op i historisk bygning i Carlsberg Byen.

I det historiske og fredede Kridttårnet, som blev opført i 1883, slår det internationalt anerkendte galleri, von Bartha, dørene op fra i dag, fredag d. 10. december 2021, hvor de inviterer til Opening Night fra kl. 17-20.

Von Bartha Copenhagen kommer til at ligge på Pasteursvej 8 i Carlsberg Byen og viderefører galleriets tradition for at bruge særprægede arkitektoniske rum. Det nye galleri omfatter 75 m² gallerirum og en udendørs gårdhave til udstilling af skulpturer.

Med fokus på samtidskunst åbner det nye galleri i vinteren 2021 med en gruppeudstilling af kunstnere, der repræsenterer von Barthas program, mens senere udstillinger vil omfatte solopræsentationer af blandt andre Claudia Wieser, Landon Metz, Andrew Bick, Marina Adams samt Bob og Roberta Smith. Galleriet vil blive instrueret af den ledende skikkelse i byens kunstscene, Mamie Beth Cary. 

Von Barthas åbningstider:
Onsdag til fredag: 11.00-17.00
Lørdag: 11-15
Søndag - tirsdag: Lukket

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Pasteurs Tårn altan udsigt