Lampemesteren Carlsberg Byen

Butik i Carlsberg Byen: "Der er virkelig et fællesskab her"

12. januar 2022
Der er en helt speciel relation med kunderne, men også med andre virksomheder i Carlsberg Byen, fortæller Savannah Bell, der er Store Manager hos Lampemesteren på Bohrsgade.

"Størstedelen af vores kunder er meget lokale, og de har en interesse i at støtte os og det, der sker herude. I virkeligheden kunne de bestille lamper på vores hjemmeside, men de vil gerne støtte ved at lægge pengene i butikken."

Sådan lyder det fra Savannah Bell, der er Store Manager i Lampemesteren i Carlsberg Byen, og hun oplever et helt specielt forhold til de lokale kunder.

"Der er et sammenhold, og det er så hyggeligt, når kunderne går forbi med deres hund, børn eller børnebørn, så banker de på ruden og vinker, eller så stikker de lige hovedet ind."

Det er lidt over to år siden, at Lampemesteren åbnede dørene til deres lampeunivers på Bohrsgade for første gang, og den forventning, Savannah Bell havde til bydelen dengang, er blevet overgået:

"Et eller andet sted havde jeg forventet, at dem der ville flytte til kvarteret, ville have en loyalitet, og at vi er sammen om kvarteret. Men jeg er faktisk lidt overvældet over, hvor stærk den følelse har været. Det er virkelig et fællesskab her."

OGSÅ ET FÆLLESSKAB MED ANDRE VIRKSOMHEDER
Det er ikke kun med de lokale kunder, at Savannah Bell oplever et sammenhold. Hun påpeger også, at der er et stærkt forhold til andre virksomheder i kvarteret. 

"Alle erhvervsdrivende har en interesse i at kigge udover egen næsetip. Når jeg har et møde med en leverandør eller kunde, så i stedet for at vi sætter os i butikken, så tager jeg dem eksempelvis med på Carls (Øl- og Spisehus, red.) i stedet for at være i butikken. På den måde støtter vi et erhverv og får vist, at det kan Carlsberg Byen også, " fortæller Savannah Bell og fortsætter:

"Man føler et enormt fællesskab, hvor du ikke står alene, når du flytter herud, og det er ikke kun os forretningsdrivende, der står sammen. Det er tydeligt at mærke, at kunderne herude og dem, der bor i kvarteret, støtter os. De vil også have det til at lykkes."

Hvis du har lyst til være en del af fællesskabet, kan du besøge Lampemesteren på Bohrsgade lige ved siden af den historiske Kedelhallen. Du kan også se butikkerne, der allerede er flyttet til den historiske bryggerigrund lige her.

Mennesker på Tapperitorvet

Butik i Carlsberg Byen? -

Har du et stærkt retailkoncept, kan vi vise dig de unikke ramme, der kan være med til at forme din nye forretning i Carlsberg Byens nye bykvarter. Læs mere her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her