BeGreen har åbnet kontor i Carlsberg Byen

15. september 2022
For lidt over en uge siden slog endnu en virksomhed dørene op i kvarteret. BeGreen, der udvikler og opfører solcelleparker, udvider med et kontor i Fristrup Hus.
I dag huser Fristrup Hus den fremadstormende virksomhed Public.com, der har fået nye naboer. Virksomheden BeGreen har nemlig kraftigt vokseværk, og det betyder, at de har åbnet et kontor i Fristrup Hus.

"Vores nye kontorer i Carlsberg Byen gør, at vi kan levere helt optimale rammer for de af vores medarbejdere, som allerede bor i eller omkring København, og samtidig er det et vigtigt led i rekrutteringen af nye, stærke kræfter til BeGreen," fortæller Anders Dolmer, som er ledende partner i BeGreen.

BeGreen, der har hovedkontor i Haslev, udvikler og opfører solcelleparker til produktion af certificeret grøn energi uden tilskud, hvilket de både gør i Danmark, Sverige og Polen.

”Vi er vokset enormt hurtigt gennem det seneste år, særligt efter at fokus på energiuafhængighed samt grøn og bæredygtig energi har toppet dagsordenen. Det betyder, at vi ikke længere kan huse alle vores medarbejdere på hovedkontoret i Haslev, og derfor har vi ønsket at finde den bedst mulige løsning for vores videre vækstrejser," uddyber Anders Dolmer.

Stort velkommen til gamle bryggerigrund til BeGreen. Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Københavns nye bykvarter.

Kontor til leje Vesterbro Carlsberg Byen

Er der hård kamp for at fastholde og tiltrække stærke kræfter til din virksomhed?

Kontorlokalerne i Carlsberg Byen har det hele: En central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige udenfor døren.

Læs mere om mulighederne her

Kontorvirksomheder i Carlsberg Byen -

Mange virksomheder har allerede adresse i kvarteret, og flere kommer løbende til. Få et overblik virksomhederne lige her.

Se virksomhederne her