udsigt over carlsberg byen

IT-konsulenthus udvider med kontor i Carlsberg Byen

27. september 2022
Virksomheden NxM Business Solutions udvider og åbner et kontor på den gamle bryggerigrund for at komme tættere på kvarterets mange tilbud.
I år har Carlsberg Byen budt velkommen til flere virksomheder, heriblandt Koncenton, BeGreen og BRIQ, og nu kan vi byde velkommen til endnu en virksomhed: NxM Business Solutions, der for lidt over to måneder siden udvidede og åbnede et kontor i kvarteret.

"Helt overordnet har vi udvidet med et kontor i Carlsberg Byen for at give nogle bedre arbejdsforhold til vores ansatte."

"Med en placering i Carlsberg Byen får vi blandt andet en kortere transporttid til og fra arbejde, og så finder de yngre af vores medarbejdere det særdeles attraktivt at være tættere på mange flere aktiviteter og tilbud efter arbejde," fortæller René Nielsen, der er CEO og grundlægger af NxM Business Solutions.

IT-virksomheden har de seneste 12 år leveret effektive løsninger til at håndtere elektronisk dokumentudveksling (EDI), og med de nye kontorlokaler har NxM Business Solutions nu både adresse i Carlsberg Byen og i Hillerød.

"Det er godt match at komme tættere på centrum, og man kan føle at kvarteret har en god puls, som smitter af på ens energi, når man går rundt i omgivelserne, der både huser fine renoverede bygninger og helt nyt byggeri, der matcher godt sammen," uddyber René Nielsen.

Stort velkommen til den gamle bryggerigrund til NxM Business Solutions.

Lad din virksomhed vokse i Carlsberg Byen –

Kontorlokalerne i Carlsberg Byen har det hele: Central beliggenhed, inspirerende omgivelser og et levende restaurant- og butiksliv lige udenfor døren.

Læs mere om mulighederne her

Se virksomhederne i Carlsberg Byen –

Visma har kontordomicil i Emil Christian Hansen Hus og Estée Lauder Companies har deres nordiske hovedsæde i Mineralvandshuset blot for at nævne nogle. Store og små virksomheder er allerede flyttet til Carlsberg Byen, og flere kommer hele tiden til.

Se virksomhederne i kvarteret her