Hurtigtvoksende konsulentvirksomhed flytter til kvarteret

7. oktober 2022
Atlab blev stiftet for lidt mere end et år, og siden da har virksomheden været igennem en imponerende vækstrejse. Derfor er de netop flyttet fra Indre By til Carlsberg Byen for at få plads til sine ansatte, men også for at have langt bedre adgangs- og parkeringsforhold.

Atlab blev stiftet af Mathias Stange og Teis Vester i løbet af sommeren sidste år, og siden da har konsulentvirksomheden ikke set sig tilbage.

I begyndelsen var de blot de to stiftere, men i dag er de hele 15 fastansatte og mindst lige så mange tilknyttede konsulenter. Derfor rykkede Atlab fra Indre By til Kløcker Hus i Carlsberg Byen i sidste uge for at få plads til sine ansatte, men også for at få gavn af den gode infrastruktur i kvarteret.

"Der er en del begrænsninger, man skal lære at leve med som virksomhed i Indre By. Adgangsforhold og parkering kan være en stor udfordring for både medarbejdere og kunder. Så da vi begyndte at se efter nye lokaler, blev disse hurtigt vigtige kriterier for vores nye placering," fortæller Teis Vester, der er stifter og partner i Atlab, og uddyber:

"Vi var dog kede af at skulle flytte fra Indre By, da det er et område, som har en nerve og historie. Vi havde derfor kigget på flere forskellige steder, men da vi faldt over Carlsberg Byen kunne vi mærke noget helt specielt. Her kunne vi få sjælen fra de gamle bygninger og områdets særlige historie kombineret med super moderne kontorfaciliteter, gode adgangsforhold og parkeringsmuligheder. Vi faldt med det samme for området."

Atlab er en konsulentvirksomhed indenfor CFO-services, der tilbyder interim-løsninger, projektrådgivning, rekruttering og outsourcing både indenfor Finance og HR, og vi er enormt stolte over, at deres vækstrejse fortsætter i Carlsberg Byen.

Stort velkommen til den historiske bryggerigrund! 

Kontor til leje Vesterbro Carlsberg Byen

Se virksomhederne, der er flyttet til kvarteret -

I år er virksomhederne BRIQ, BeGreen og NxM rykket til den gamle bryggerigrund, hvor Visma har kontordomicil i Emil Christian Hansen Hus, og Estée Lauder Companies har deres nordiske hovedsæde.

Få et overblik over virksomhederne i Carlsberg Byen

Med et kontor i Carlsberg Byen får din virksomhed ikke blot et hjem -

Her bliver du en del af kvarter, hvor de historiske bygninger, grønne områder og det pulserende byliv indbyder til uformelle møder i det fri, hyggelige arrangementer efter fyraften og meget mere, der alt sammen gør det attraktivt at være en del af din virksomhed.

Kontor i Carlsberg Byen: Mere end en arbejdsplads