2023: Din guide til de bedste spisesteder i Carlsberg Byen

27. juni 2023
De to populære foodies Anders Husa og Kaitlin Orr har besøgt Carlsberg Byen, og giver dig her deres kvalificerede guide til de bedste spisesteder i kvarteret. 
Hundredetusinder af følgere fra hele verden følger med på de to foodies Anders Husa og Kaitlin Orrs prisvindende madblogYouTube-kanal og Instagram @andershusa og @carnivorr, når de rejser rundt og anmelder de bedste og mest populære spisesteder i verden - ikke mindst i Carlsberg Byen i København.

De to madglade eksperter og anmeldere spiste sig første gang i 2021 igennem de mange restauranter i Carlsberg Byen, og nu har de igen besøgt både nye og gamle restauranter og opdateret deres populære guide til de spisesteder, du skal besøge med anmeldelser og billeder, der får tænderne til at løbe i vand.

Velbekomme!

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her