Investeringsselskabet Quantum køber to ejendomme i Carlsberg Byen

20. september 2023
Quantum Immobilien KVG, en tysk markedsleder inden for ejendomsinvestering- og udvikling, markerer sin entré på det danske boligmarked med erhvervelsen af to moderne ejendomme i Carlsberg Byen, mens tilføjelsen af private lejeboliger bidrager til diversiteten af boligtyper på den gamle bryggerigrund

Det tyske investeringsselskab Quantum har erhvervet Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus i Carlsberg Byen: To topmoderne ejendomme med boliger tegnet af den internationalt anerkendte, danske arkitekt Dorte Mandrup. For Carlsberg Byen betyder salget af ejendommene, at diversiteten af det allerede mangfoldige boliglandskab på den gamle bryggerigrund øges:

”Carlsberg Byen bliver yderligere beriget med tilføjelsen af Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus, og de bringer flere højkvalitets lejeboliger til området, som vil øge attraktiviteten af hele beliggenheden," siger Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, og fortsætter: "Vi er glade for at have Quantum som en pålidelig partner, der er kendt for deres høje standarder og ekspertise. Vi er især glade for, at dette vil diversificere boligtyperne i Carlsberg Byen med tilføjelsen af private lejeboliger til gavn for københavnerne.”


Boligdiversitet og bæredygtighed i Carlsberg Byen

 

Købet af Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus, der forventes at stå færdige i foråret 2025, markerer for alvor Quantums debut i det danske ejendomsmarked. De to sammenhængende ejendomme er ikke blot bygninger; de er en arkitektonisk hyldest til Carlsberg Byens unikke fusion af moderne design, historisk elegance og godt håndværk, som bl.a. afspejles i højkvalitets murstensfacader samt nyfortolkning og inddragelse af de fredede bygninger på området. 

"Danmark er en af pionererne inden for livskvalitet, digitalisering og bæredygtighed, især København. Byen er ung, dynamisk, digital og grøn. Undersøgelser viser det igen og igen: Folk, der bor her, er de lykkeligste, yngre end i Berlin og rigere end i München. Derudover gør fremragende økonomiske parametre og en pålidelig juridisk ramme en investering attraktiv," siger Frank Gerhard Schmidt, administrerende direktør og bestyrelsesmedlem hos Quantum Immobilien AG, og tilføjer: "Vi er stolte over, at erhvervelsen af en topkvalitets-ejendom markerer begyndelsen på vores aktiviteter i Danmark."

Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus er placeret i Carlsberg Byens nordlige område, ud til Ny Carlsberg Vej, som bliver reetableret med originale brosten, mens ejendommene er designet til at opfylde de højeste standarder for bæredygtighed: "Den ressourcebesparende konstruktion, tilslutningen til Københavns bæredygtige fjernvarmenetværk og solpaneler på taget,” har bl.a. været af høj prioritet for Quantum. fortæller Martin Berghoff, administrerende direktør hos Quantum. 

Sustainable Law og EY har fungeret som rådgivere for Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

Facade Caroline Hus og Dahlerups Tårn fra Bryggernes Plads

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder