Invitation: Prøv kræfter med tufting

6. oktober 2023
Carl Hansen & Søn inviterer til et inspirerende event med svenske Kasthall, der er kendte for deres klassiske håndtuftede luksustæpper.

Den ikoniske danske designvirksomhed, Carl Hansen & Søn, der har sin flagship store i Carlsberg Byen, inviterer på torsdag d. 12. oktober kl. 16.30 - 19.00 til en eksklusiv workshop i samarbejde med det anerkendte svenske brand, Kasthall, der siden 1889 har været kendte for deres håndtuftede luksustæpper.

Kasthalls eksperter vil give et indblik i virksomhedens inspirerende historie, deres omhyggelige valg af materialer og helt enestående design. Du vil desuden også få mulighed for selv at afprøve den klassiske tufting-teknik.

Alle deltagere vil modtage en eksklusiv rabat på 20 % ved bestilling af et tæppe, og tilmelding sker ved at sende en e-mail til carlsbergbyen@carlhansen.dk.

Vi glæder os!

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder