RealMæglerne åbner i Carlsberg Byen

6. november 2023
På toppen af Valby Bakke slår en af Vesterbros førende ejendomsmæglere nu dørene op.

Med en historie som en af de førende ejendomsmæglere på Vesterbro, udvider RealMæglerne nu med en ny mæglerforretning i Carlsberg Byen. Den nye butik slår dørene op på toppen af Valby Bakke, på hjørnet af Pile Allé og Ny Carlsberg Vej.

 

"Dette er en spændende udvikling for os," siger Nicklas Kastbjerg, der er indehaver af den nye mæglerforretning: "Med vores dybe rødder og etablerede erfaring på Vesterbro, ser vi frem til at bringe vores personlige og professionelle tilgang til salg af boliger til Carlsberg Byens levende fællesskab."

 

Kendetegnet ved deres lokale indsigt og dedikation, forventer RealMæglerne at blive en integreret del af Carlsberg Byen, hvor de ser frem til at assistere nuværende og fremtidige beboere med at finde deres drømmebolig.

 

Du kan besøge den RealMæglerne allerede denne uge på Ny Carlsberg Vej 150.

 

Det er fortsat Udviklingsselskabet Carlsberg Byen, der står for salget af projektboligerne på den gamle bryggerigrund, mens de øvrige mæglerkæder altså står for gensalg på området.

 

Velkommen til RealMæglerne!

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her