Nye ejere hos Carls Øl- og Spisehus har fokus på kvalitet og service

27. februar 2024
Den populære bar og restaurant har fået nye ejere, og de har spændende ting i vente til dig som gæst.

Carls Øl- og Spisehus var blandt de første spisesteder til at åbne i Københavns nye bykvarter, og nu har det populære spisested fået nye ejere, der har en klar mission: De vil skrue op for servicen men beholde den hyggelige og imødekommende stemning, som Carls er kendt og elsket for.

"For os er de afgørende nøgleord for Carls: kvalitet autenticitet og service," fortæller Lukas og Paulo, der er de nye personer bag øl- og spisehuset i Carlsberg Byen og fortsætter:

"Vi har foretaget betydelige forbedringer af vores menu, hvor vi bevarer Carls' karakteristiske identiet, samtidig med at vi hæver kvaliteten," fortæller de.

Bl.a. kan du glæde dig til, at øl i endnu højere grad og på raffineret vis bliver inkorporeret som ingrediens på tværs af retterne af menuen, og så er der naturligvis arrangementer i forbindelse med EM og livemusik i vente! Følg med på Instagram @carlsoelogspisehus og carls.pub.

Et stort velkommen til det nye Carls Øl- og Spisehus!

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her