Derfor flytter virksomheder til Carlsberg Byen

29. april 2024
Virksomheder, der flytter kontor til Carlsberg Byen, peger ofte på den samme årsag til, at valget faldt på netop dette område i København.

Transformationen af Carlsberg Byen fra industriområde til en pulserende bydel på Vesterbro nærmer sig nu sin afslutning. Hvor kraner og lastbiler engang dominerede, er bybilledet nu fyldt af cykler, spændende arkitektur, familier og erhvervsdrivende og kvarteret blomstrer med beboere, butikker, restauranter, legepladser, skoler, turister, lokale initiativer og kontorvirksomheder.

 

Og lige præcis kontorlokalerne har været i høj kurs de sidste par år, hvor mange virksomheder har valgt at flytte deres forretning til Carlsberg Byen. I dag huser den historiske bryggerigrund mere end 40 virksomheder, store som små – fra velkendte navne som Boston Consulting Group og Visma til spændende start-ups og nichevirksomheder.

 

Derfor flytter virksomheder kontor til Carlsberg Byen

 

Nyligt har Arlas internationale salgskontor med 70 medarbejdere samt VEGA, en global leder inden for innovative måleinstrumenter, rykket kontor til den gamle bryggerigrund. Fælles for virksomhederne, der flytter til Carlsberg Byen er som regel, at de søger nye faciliteter for bl.a. at tiltrække og fastholde talenter.

 

Rasmus Malmbak Kjeldsen, Senior Vice President for den internationale forretningsenhed hos Arla, udtrykte ved indflytningen deres begejstring for området: "Flytningen giver os mulighed for at nyde godt af det dynamiske og inspirerende miljø i Carlsberg Byen. Vi ser frem til at skabe et moderne og innovativt arbejdsmiljø og styrke vores tilstedeværelse i København. Vi er stolte af at blive en del af dette nye, men efterhånden veletablerede kvarter."

 

Hos VEGA var det også det inspirerende miljø, der trak: "Carlsberg Byen tilbyder den perfekte blanding af historisk charme og moderne faciliteter, hvilket gør det til det ideelle hjem for vores nye danske kontor," sagde Jürgen Schuijren, administrerende direktør hos VEGA.

 

Vi byder velkommen til alle nye virksomheder i Carlsberg Byen og glæder os dagligt over at se dem blive en del af det voksende lokalsamfund.

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige uden for døren, giver kontorlokalerne i Carlsberg Byen din virksomhed og jeres medarbejdere de bedste rammer. Læs mere om kontorlokalerne til leje

Få et overblik over virksomhederne, der er flyttet til Carlsberg Byen -

Store og små virksomheder er allerede flyttet til den historiske bryggerigrund. Blandt andet har Visma kontordomicil Emil Christian Hansen Hus, Estée Lauder Companies har deres nordiske hovedsæde i Mineralvandshuset og teleselskabet 3 og omtrent 500 ansatte har hjemme i Bønecke Hus – blot for at nævne nogle få. Se alle virksomhederne i Carlsberg Byen her