Reservoir: Nyt og banebrydende samlingspunkt åbner i Carlsberg Byen

5. april 2024
På Bryggernes Plads kan du glæde dig til et nyt og enestående koncept, der ikke findes andre steder i Danmark.

Senere i år åbner der noget helt særligt på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen:

Reservoir: Bar - Kitchen - Cinema.

Reservoir er et nyt og banebrydende koncept, der kommer til at tilbyde en oplevelse udover det sædvanlige, når du skal ud. Her vil du både kunne spise god mad i restaurantdelen, se en film i en af de små, intime sale, nyde en drink i loungeområdet - eller lidt af det hele på samme tid. Med andre ord kan du hos Reservoir glæde dig til en helstøbt oplevelse, hvor der loves god service og høj kvalitet hele vejen rundt.

Navnet Reservoir er til dels inspireret af vand, der var grunden til at bryggeriet blev grundlagt lige netop her, samt til dels af Quentin Tarantinos ikoniske film Reservoir Dogs. Sidstnævnte vil filmkenderen kunne finde flere referencer til indenfor, når Reservoir slår dørene op i slutningen af 2024.

Vi glæder os til at kunne løfte sløret for mere meget snart, men indtil videre kan du holde øje med @reservoir_kbh på Instagram.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere