Tempur inviterer til søvnfestival

14. maj 2024
Der vil både være morgenyoga, ekspertoplæg, præmier og is, når Tempur inviterer til søvnevent i Flaskehalsen.

Sengebutikken Tempur i Carlsberg Byen inviterer til søvnfestival lørdag den 25. maj, hvor du får mulighed for at dykke ned i den gode nattesøvn med spændende aktiviteter, ekspertoplæg og konkurrencer.

Programmet i butikken starter allerede kl. 9.00 med en morgenyogasession med instruktør fra YO Studios (kræver tilmelding) efterfulgt af snacks og forfriskninger, og fra kl. 9.45 vil kaffevognen servere gratis baristakaffe, iskaffe og te. Dørene til butikken åbner kl. 10.00, hvor de første 20 gæster får en eksklusiv Tempur goodiebag.

Kl. 11.00 vil søvnekspert Mikael Rasmussen holde et oplæg med fokus på, hvordan du kan forbedre din nattesøvn gennem praktiske tips og viden om søvnens betydning. Kl. 14.00 vil en ergonomisk ekspert også dele sin indsigt om, hvordan ergonomi kan bidrage til en bedre søvnoplevelse. Begge oplæg samt yoga kræver tilmelding på forhånd, da der er et begrænset antal pladser.

Kl. 15.00 kommer ismanden forbi med forfriskende is, mens der hele dagen vil være konkurrencer, der giver dig chancen for at vinde Tempur-præmier til en samlet værdi af 39.998 kr. Der vil også være eksklusive tilbud i butikken og masser af god stemning.

Læs mere om programmet og tilmeld dig hos Tempur her.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her