Naboinfo

Vi håber, at du som nabo bruger kvarteret, besøger butikkerne og har lyst til at være en del af det spirende byliv. Mens vi arbejder på at omdanne området fra industrigrund til dynamisk bykvarter, gør vi vores bedste for at informere vores naboer. Har du brug for at kontakte os, sker det her.
Vi gør vores bedste for at undgå at være til gene
Det kan desværre ikke undgås, at det til tider vil støje og støve, når det gælder et projekt så omfattende som udviklingen af Carlsberg Byen. Ikke desto mindre vil vi gøre alt, hvad vi kan for at minimere gener, så vores naboer og omgivelser bliver påvirket så lidt som overhovedet muligt.
 
Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S er bygherre på byggerierne, og vi har kontraktligt forpligtet vores entreprenører og underentreprenører til at overholde alle gældende regler i forbindelse med byggeriet.

AKTUELLE VARSLINGER

- Varsling om trafikomlægning Vesterfælledvej april 2024 til  november 2024.

Hotel Ottilia

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til udviklingen af Carlsberg Byen eller specifikke byggerier? Du er velkommen til at kontakte os via Carlsberg Byens nabomail. Klik nedenfor og send os en mail, så hører du fra os hurtigst muligt. Kontakt Carlsberg Byen

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her