2-værelses lejligheder til salg i Carlsberg Byen

I Carlsberg Byen bor du i smørhullet mellem Vesterbro, Frederiksberg og Valby, og frem til 2024 sætter vi løbende nye boliger til salg.

Bor du i Carlsberg Byen, er du tæt på alt: Caféer, restauranter og butikker er altid lige om hjørnet, og uanset hvor i det nye bykvarter du bor, er du altid maksimalt 1 km fra S-tog eller Metro.

Skal du nyde en stille stund eller finde et sted at hænge ud, kan du gøre det i et af de 25 nye byrum og grønne områder i kvarteret, der bl.a. tæller historiske J.C. Jacobsens Have og livlige Kildepladsen.

Leder du efter en velindrettet 2-værelses lejlighed i København med elevator, er der mange muligheder i Carlsberg Byen. Lige nu har vi flere 2-værelses boliger til salg i forskellige projekter, og du kan se de mange boliger og måske finde din drømmebolig lige her.

Hotel Ottilia

Nyheder fra Carlsberg Byen i din indbakke? -

Følg udviklingen på tæt hold og bliv opdateret med alt lige fra de 3.100 boliger, der skyder frem i kvarteret, til nye restauranter, fredede bygninger og historier fra den gamle bryggerigrund. Tilmeld dig her

Projektboligkøb -

Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen. Alt om projektsalg