1 og 2-værelses lejligheder til salg i Carlsberg Byen

I Carlsberg Byen bor du i smørhullet mellem Vesterbro, Frederiksberg og Valby, og frem til 2024 sætter vi løbende nye boliger til salg.
Bor du i Carlsberg Byen, er du tæt på alt: Caféer, restauranter og butikker er altid lige om hjørnet, og uanset hvor i det nye bykvarter du bor, er du altid maks. 1 km fra S-tog eller Metro.

Skal du nyde en stille stund eller finde et sted at hænge ud, kan du gøre det i et af de 25 nye byrum og grønne områder i kvarteret, der bl.a. tæller historiske J.C. Jacobsens Have og livlige Kildepladsen.

Leder du efter en velindrettet 1- eller 2-værelses lejlighed i København med elevator, er der mange muligheder i Carlsberg Byen. Lige nu har vi 1 og 2-værelses boliger til salg i flere forskellige projekter, og uanset om du leder efter en bolig med indflytning nu eller senere, så finder du måske det, du leder efter, her.

historie i carlsberg byen

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Projektboligkøb -

Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen. Alt om projektsalg
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.