Nytænkende velfærdskonference indtager Carlsberg Byen

3. juni 2016
7. juni summer Carlsberg Byen med ideer, når konferencen Welfare-in-theMaking inviterer til en involverende dag i velfærdens tegn. Studerende og
undervisere fra UCC indtager bl.a. Boblepladsen og inviterer til kreative workshops.

Det traditionelle konferenceformat og forståelsen af velfærdsledelse- og værdier sættes til diskussion, når 200 deltagere indtager uderummene i Carlsberg Byen 7. juni. Welfare-in-the-Making: A Conference-in-the-making er en nytænkende konference og for at understrege dette, flyttes konferencen ud af mødelokalernes stivhed og ind i Carlsberg Byens uderum.

Deltagerne er bl.a. politikere, fagprofessionelle, ledere, arkitekter, forskere, ngo’er og ikke mindst borgere. Gennem en række workshops arbejder deltagere sammen om konkrete problemstillinger. Emnerne er bl.a. bæredygtige byer, politik på gadeplan, flygtninge som en ressource, kreative møder og læring gennem naboskab. Konferencen har fokus på, hvordan skabende og kreative processer kan fremme bedre velfærd.

Udsmykning af Boblepladsen

I løbet af dagen vil pædagogstuderende, børn fra lokalområdet og UCC-undervisere bl.a. udsmykke et 20 meter langt plankeværk på Boblepladsen, ligesom der er mulighed for at møde et pop-up-kor bestående af pædagogstuderende, der dagen igennem optræder rundt omkring i Carlsberg Byen. 

Om konferencen

Bag konferencen står CBS/CVL/Forskningsprogrammet for ”Public Entrepreneurship” sammen med UCC, UCSJ, Rambøll, DeltagerDanmark, Herlev Kommune, Ringkjøbing Skjern Kommune, Frederiksborg Kommune, Århus Kommune, Dansk Sygeplejeråd, Gentofte Kommune og en række NGO'er. 

Om Carlsberg Byen

I løbet af de næste otte til ti år bliver den historiske bryggerigrund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til et nyt kvarter i København, hvor moderne arkitektur spiller sammen med områdets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger. 25 byrum skaber rammen om et byliv, hvor der både er liv inde i bygningerne og mellem bygningerne, ligesom et
miks af boliger, butikker, caféer, kontorer samt uddannelses- og kulturinstitutioner er med til at skabe et mangfoldigt og levende bykvarter. 

Yderligere oplysninger: Kommunikationschef Pernille Hebsgaard Rohdemeier, udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, tlf. 21 35 51 45, e-mail: phr@carlsbergbyen.dk

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.