Ottilia Hus i Carlsberg Byen

Nyt byrum og boliger på vej i Carlsberg Byen

1. december 2016
D. 1. december var der rejsegilde for nyt område i Carlsberg Byen. Byggeriet omfatter tre ejendomme til blandet beboelse og erhverv og herudover et byrum med plads til caféer, restaurant og udeliv.

Byggeriet i Carlsberg Byen skrider fremad med hastige skridt, og tidligere på året flyttede de første beboere ind i området omkring Carlsberg Station. Snart står et nyt område klar i smørhullet mellem Pile Allé og Ny Carlsberg Vej, som foruden de tre bebyggelser Laura Hus, Jacobsen Hus og Ottilia Hus også vil inkludere et helt nyt byrum til glæde for både beboere og naboer.

”Rejsegildet i dag er endnu en milepæl i Carlsberg Byens historie. De tre bygninger, rejsegildet markerer, er alle tænkt og bygget ind i omgivelserne, så Carlsberg Byen lever op til visionen om at binde København sammen. Det gælder både inde på området, hvor vi bygger op ad en stor mængde historiske og fredede bygninger, og i lige så høj grad udadtil, hvor vi smelter ind i naboejendommene” siger Jens Nyhus adm. direktør i Carlsberg Byen P/S. 

Om byggeriet 

Carlsberg Byen begyndte byggeriet af det nye område i 2015, og når boligerne står færdige næste år, vil de nye beboere og områdets naboer få glæde af det nye byrum, som med flere caféer og spisesteder vil bidrage til at skabe en livlig atmosfære. Byggeriet har et samlet bruttoareal på 9.386 m2, og arkitekterne bag byggerierne er Henning Larsen Architects, Årstiderne Arkitekter og Vandkunsten. 

Yderligere oplysninger: Pressechef Peter Krab, tlf. 29 83 37 47, e-mail: pk@carlsbergbyen.dk
Info om Carlsberg Byen: www.carlsbergbyen.dk

Byliv i Carlsberg Byen

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.