Fastelavnsfest i Carlsberg Byen

18. februar 2017
Danmarks største fastelavnsris, tøndeslagning, balloner i massevis og små kreative workshops.

Lørdag den 25. februar afholder Carlsberg Byen årets sjoveste og hyggeligste fastelavnsfest i Stødpudelageret. Hele familien er inviteret til at slå katten af tønden, hjælpe med at pynte Danmarks største fastelavnsris og deltage i kreative workshops, hvor I bl.a. kan lave jeres eget fastelavnsris eller fastelavnsmaske.

Der vil være tøndeslagning opdelt i forskellige aldersgrupper hver time fra kl. 11 til kl. 14, og kl. 14.45 kåres dagens bedste udklædte. Og så bliver der udnævnt ikke mindre end 50 kattekonger og -dronninger i løbet af dagen!

Der er gratis adgang til arrangementet.

Fastelavnsfesten foregår indenfor i Stødpudelager Syd-hallen, og der vil være varme på, men husk alligevel en varm trøje eller jakke.

Hvor: Stødpudelageret, Flaskegade v. Bohrsgade, 1799 København
Hvornår: Lørdag den 25. februar kl. 10-15

Arrangementet opdateres løbende og kan følges på facebook.com/events/1301555199904757/

Byliv i Carlsberg Byen

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.