Fastelavn i Carlsberg Byen

Fastelavnsfest i Carlsberg Byen

18. februar 2017
Danmarks største fastelavnsris, tøndeslagning, balloner i massevis og små kreative workshops.

Lørdag den 25. februar afholder Carlsberg Byen årets sjoveste og hyggeligste fastelavnsfest i Stødpudelageret. Hele familien er inviteret til at slå katten af tønden, hjælpe med at pynte Danmarks største fastelavnsris og deltage i kreative workshops, hvor I bl.a. kan lave jeres eget fastelavnsris eller fastelavnsmaske.

Der vil være tøndeslagning opdelt i forskellige aldersgrupper hver time fra kl. 11 til kl. 14, og kl. 14.45 kåres dagens bedste udklædte. Og så bliver der udnævnt ikke mindre end 50 kattekonger og -dronninger i løbet af dagen!

Der er gratis adgang til arrangementet.

Fastelavnsfesten foregår indenfor i Stødpudelager Syd-hallen, og der vil være varme på, men husk alligevel en varm trøje eller jakke.

Hvor: Stødpudelageret, Flaskegade v. Bohrsgade, 1799 København
Hvornår: Lørdag den 25. februar kl. 10-15

Arrangementet opdateres løbende og kan følges på facebook.com/events/1301555199904757/

Byliv i Carlsberg Byen

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.