big bagel i carlsberg byen

det grønne køkken

Hos Det Grønne Køkken er friske råvarer, lækre, sunde salater og ikke mindst bagels og sandwiches i fokus. At menneskene bag disken tilmed er supersøde, løfter kun oplevelsen yderligere.

alt hvad hjertet (og maven) begærer

Her får du hele pakken: Søde og servicemindede mennesker bag disken, der formår at lave mad, som gør dine smagsløg lykkelige. Alt sammen pakket ind i en venlig atmosfære i rustikke rammer, der oser af god stemning. I Det Grønne Køkken lover de, at her får kunderne en madoplevelse, der er endnu bedre, end hvad du betaler for. Maden er i fokus, men god service og et stort smil følger altid med. 

Når du har bestemt dig for, om dagens menu skal være en saftig bagel eller en sprød salat, bør du nyde maden i ro og mag i de bløde stole hos Det Køkken Grønne. Skinner solen, kan du også tage vennerne under armen og maden med over i den grønne park, der praktisk talt ligger i Det Grønne Køkken's baghave. Det er de helt perfekte omgivelser at slå mave i.

Adresse

Humletorvet 1
1799 København V.
Humletorvet i Carlsberg Byen

big bagel i carlsberg byen
big bagel i carlsberg byen
Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg

Butik eller café i Carlsberg Byen - Butiks- og cafélivet er i fuld gang og flere og flere ser potentialet i Carlsberg Byen. 17 butikker og 3 caféer har allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende. Der er mange muligheder hvad enten du har butik, showroom, café. Læs mere om de lyse og moderne lokaler her.

Her er mulighederne

Kontor i Carlsberg Byen - Bykvarteret tilbyder optimale rammer for at skabe gode arbejdspladser. Tag et kig på mulighederne og se, om der er et match med det, I leder efter. Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen.

Se lokalerne
Byliv i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.