lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Lagkagehuset

Jordbærkager, græskærbrød, blåbærtærter, chokoladeboller, croissanter, tebirkes... Og listen fortsætter. Vi har alle sammen en bestemt årsag til at lægge vejen forbi Lagkagehuset, og i Lagkagehuset på Tapperitorvet bugner hylderne med et utroligt lækkert sortiment.
På hjørnet bag de funklende flaskegrønne klinker på facaden ligger Lagkagehuset i solskinnet. De søde mennesker bag disken sørger for at sprede godt humør sammen med duften af friskbagt brød ud over Tapperitorvet, der er den livlige plads udenfor bageren.

Indenfor er der et stort, venligt kundeområde med masser af plads i vinduerne, så I kan sidde og nyde hindbærsnitten i ro og mag, mens I betragter de mange mennesker, der passerer forbi på pladsen udenfor. Thilde, der er bestyrer for Lagkagehuset i Carlsberg Byen, er glad for at Lagkagehuset har slået dørene op i området: "Vi vil naturligvis give kunderne den samme gode oplevelse som de kender fra vores andre bagerier."

Adresse

Tapperitorvet 26
1799 København V.
Carlsberg Byen

lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen
Byliv i Carlsberg Byen

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.