Tramonto Rooftop

På toppen af Hotel Ottilia finder du Tramonto Rooftop, hvor autentisk italiensk cuisine serveres sammen med en uovertruffen udsigt over Carlsberg Byen og resten af København.

Der er i den grad noget at nyde på Tramonto Rooftop.

Ikke nok med at du kan forkæle smagsløgene med autentiske italienske retter fra det åbne køkken, der blandt andet har hjemmelavet brød, pasta og mozzarella på menuen, så kan du også opleve end 360 graders udsigt over byens tage.

Ude såvel som inde kan gæsterne nyde synet over byen, lækker italiensk cuisine og cocktails i baren. Hen mod aftenen udvikler den store tagterrasse med 150 siddepladser sig til bar- og loungeområde, og udsigten over Københavns funklende lys bliver bestemt ikke dårligere med en god cocktail i hånden.

Adresse

Indgang: Hotel Ottilia, Pasteursvej 2, eller Bryggernes Plads 7
1799 København V

Bolig til salg tårn udsigt Carlsberg Byen

Drømmer du om ny bolig på Vesterbro? -

I Københavns nye bykvarter finder du blandt andet lejligheder i imponerende tårne, historiske bygninger og hyggelige karréer, og træder du ud ad døren fra dit kommende hjem, bliver du mødt af et pulserende byliv. Se mulighederne her

Når fortid, nutid og fremtid forenes -

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på.  Mærk historiens vingesus her