Deerest

I Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver har jakkesætsspecialisten Deerest en butik , hvor du, udover at købe et jakkesæt, kan nyde en øl eller et glas whisky, mens du prøver tøjet.

Deerest er en af fremtidens butikker, der kan mere end bare at sælge en vare. De tilbyder en skræddersyet helhedsoplevelse.

Udover salg af jakkesæt vil der også være en bar, hvor kunderne kan nyde øl eller et glas whisky, mens de prøver tøjet til brylluppet, konfirmationen og andre særlige lejligheder.

"At købe jakkesæt kan godt være en stiv oplevelse, og når vennerne så er med, får en øl og fyrer lidt jokes af, så falder de lidt ned. Det må gerne være fjollet og uhøjtideligt," fortæller Benni Petersen, der af Co-founder af Deerest Copenhagen, til Politiken.

Deerest anden butik har lokaler i den fredede Lagerkælder 3 med de genkendelige guldskiver.

Adresse

Bryggernes Plads 9B
1799 København V

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her