Home of Carlsberg: Åbner snart

Den 1. december genåbner Visit Carlsberg under et nyt navn; Home of Carlsberg, der byder på en ny og større udstilling, et historisk og fredet område med en ny restaurant og bar, guidede ture i de gamle kældre og meget mere.

Foto: Daniel Rasmussen

Nu kan du sætte et stort kryds i kalenderen. Efter en omfattende modernisering åbner Visit Carlsberg dørene igen d. 1. december, og det er med flere ændringer heriblandt et nyt navn: Home of Carlsberg.

Det moderniserede område kommer blandt andet til at bestå af en ny og større udstilling, et fredet område med ny restaurant og bar, en hestestald med de majestætiske bryggerheste, en imponerende flaskesamling, ølsmagning og ikke mindst guidede ture i de gamle kældre. Læs meget mere om Home of Carlsberg her.

Adresse

Gamle Carlsberg Vej 11
1799 København V

Når fortid, nutid og fremtid forenes -

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på.  Mærk historiens vingesus

Se de historiske bygninger -

De mange arkitektoniske perler fra en historisk bryggeritid pryder fortsat kvarteret. Du kan blandt andet se den ikoniske Elefantporten trone på Ny Carlsberg Vej, Lagerkælder 3 skinne om kap med solen og meget mere. Gå på opdagelse