von Bartha

Det schweiziske galleri, von Bartha, er flyttet ind med både galleri og en gårdhave med plads til udstilling af skulpturer i det historiske og fredede fyrtårn (også kendt som Kridttårnet) fra 1883 på den gamle bryggerigrund.

Von Bartha Copenhagen, der viderefører galleriets tradition for at bruge særprægede arkitektoniske rum, omfatter 75 m² gallerirum og en udendørs gårdhave til udstilling af skulpturer.

Med fokus på samtidskunst er det nye galleri åbnet med en gruppeudstilling af kunstnere, der repræsenterer von Barthas program, mens senere udstillinger vil omfatte solopræsentationer af blandt andre Claudia Wieser, Landon Metz, Andrew Bick, Marina Adams samt Bob og Roberta Smith.

Galleriet er instrueret af den den ledende skikkelse i byens kunstscene, Mamie Beth Cary.

Adresse

von Bartha
Pasteursvej 8
1799, København V

Kridttårnet i Carlsberg Byen

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder