elefantporten i carlsberg byen

FAQ: Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål om boligkøb i Carlsberg Byen her. Få svar på alle dine spørgsmål om boligsalg og projektkøb her.
Q: HVAD KOSTER BOLIGERNE?
A: Priserne på boligerne i Carlsberg Byen varierer efter en række parametre. Du kan anvende vores søgefunktion for at filtrere dine søgeresultater på bl.a. kvadratmeter, priser, ejendomme og meget mere. For at gøre det nemmest for dig, kan du klikke rundt i 3D-modellerne over hver enkelt ejendom i bykvarteret – og herefter klikke dig ind på netop den bolig, du er interesseret i. Du finder de respektive 3D-modeller på hver projektside og bolig.

Find, søg og sortér blandt Carlsberg Byens boliger her.  

 

Q: HVOR STORE ER BOLIGERNE?
A: I Carlsberg Byen har vi alt fra 1 – 7-værelses lejligheder. Brug søge- og filtreringsfunktionen for kun at se de boliger til salg, der passer til dine ønsker.

 

Q: KAN JEG FÅ EN FREMVISNING AF BOLIGERNE, DER ER TIL SALG?
A: Ja. Du er naturligvis altid velkommen til at få en fremvisning af en specifik bolig, som står færdig og kan fremvises. Se, hvilke boliger der er klar til indflytning her.

Book en personlig fremvisning her.

OBS: For at imødekomme efterspørgslen på fremvisninger af boliger, der endnu er under opførsel, og derfor ikke er mulige at besøge, kan vi tilbyde at komme ind i udvalgte boliger virtuelt. 

Med vores virtual reality har du mulighed for at gå rundt i udvalgte boliger i Carlsberg Byen, opleve rumfornemmelsen, gå ud på altanerne og opleve det omkringliggende by- og gårdrum. 

Book virtual reality efter aftale her.

 

Q: HVORDAN RESERVERER JEG, OG HVAD SKER DER HEREFTER?
A: Hvis du ønsker at reservere en bolig, kan du lave en digital reservation her på carlsbergbyen.dk med NemID eller besøge os til åbent hus i vores showroom hver søndag.

En reservation er gældende i én uge, som du/I inden udløbet af reservationsfristen, skal underskrive købsaftalen for at fastholde. Reservationen koster ikke noget.

Hvis du reserverer en bolig via reservationsformularen, vil vi fremsende et reservationsskema, som du/I skal udfylde snarest muligt efter reservationen, og som benyttes til at udarbejde købsaftalen.

 

Q: HVAD ER FORLØBET VED KØB AF PROJEKTBOLIG I CARLSBERG BYEN?
A: Forløbet er stort set det samme som ved køb af en eksisterende bolig. De største forskelle er, at du ikke har stået i boligen, og at der er lidt længere til overtagelse. Når købsaftalen er underskrevet, har din rådgiver/advokat fem hverdage til at komme med indsigelser. Derudover har du/I ligeledes en fortrydelsesret, som løber i seks hverdage, fra købsaftalen er underskrevet af begge parter.

Du/I skal ikke betale nogen deponering/udbetaling ved underskrift. Vi skal blot have en bankgaranti på hele købesummen fra din bank 14 dage efter købsaftalen er underskrevet.

Hent en overskuelig købsvejledning her.

 

Q: KAN JEG KOMME IND OG SE MIN BOLIG, FØR JEG FLYTTER IND?
A: Vi arbejder løbende på at give vores købere den bedste oplevelse fra de har købt en bolig til de flytter ind, men af juridiske årsager er det desværre ikke muligt at komme ind i din bolig før indflytning.

 

Q: KAN JEG VÆLGE MATERIALER I MIN BOLIG FØR INDFLYTNING?
A: Ja, men det kommer an på deadline for ændring af materialer. Dette er forskelligt fra projekt til projekt, og hvornår der er overtagelse på projektet. Typisk lukker vores tilvalg ca. 1½ år før indflytning. Se evt. materialekatalog på de enkelte projektsider for info om tilvalg. 

Med vores visualizer kan du selv sammensætte det køkken, du drømmer om, i Carls Tårn.

 

Q: KAN JEG ÆNDRE VÆGGE I MIN BOLIG FØR INDFLYTNING?
A: Ja, hvor muligheden er markeret på plantegningen som fravalgsvæg. Deadline er forskelligt fra projekt til projekt, men tilvalg/fravalg af vægge lukker typisk 2 år før indflytning.

 

Q: HVAD SKER DER, NÅR JEG FLYTTER IND?
A: Du vil inden overtagelsesdagen blive indkaldt til en afleveringsforretning af lejligheden på dagen for indflytning, hvor du vil gennemgå lejligheden for eventuelle fejl/mangler. Når denne er færdig, vil du således få nøglerne til din nye lejlighed, og du kan flytte ind i dit nye hjem.

Skulle der være konstateret eventuelle fejl/mangler ved gennemgangen, vil disse blive noteret, og vi vil snarest muligt sørge for at få udbedret disse i samarbejde med entreprenøren.

 

Q: ER DER DEPOTRUM TIL BOLIGERNE?
A: Ja, der er depotrum i kælderen på min. 3 kvm. til alle boliger (enkelte undtagelser i de boliger, som har depotrum i boligen).

 

Q: ER DER ELEVATOR I EJENDOMMENE?
A: Ja, der er elevator i alle ejendommene.

 

Q: MÅ MAN HAVE KÆLEDYR?

A: Ja, hvis de ikke er til gene for øvrige beboere i ejendommen.

 

Q: KAN JEG TALE MED EN EJENDOMSMÆGLER?
A: Ja! Du kan altid kontakte vores mæglere på +45 22551799 eller boligsalg@carlsbergbyen.dk.

Hvis du er interesseret i en bolig i området, anbefaler vi altid at møde os om søndagen til Åbent Hus i vores showroom. Her kan du høre mere om alle de nye og kommende boligprojekter i Carlsberg Byen, når vores kyndige ejendomsmæglere står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at finde det helt rigtige hjem til dig. 

Find åbningstider og adresse her.

 

Q: HVOR KAN JEG PARKERE I CARLSBERG BYEN?
A: Hvis du er i bil, kan du parkere i parkeringskældrene under kvarteret.

Få et overblik over parkeringsmulighederne her eller læs om beboerparkering og priser her.

 

Q: KAN I KONTAKTE MIG, NÅR DER ER NYE BOLIGER TIL SALG?

A: Vil du gerne have besked, når vi sætter nye boliger til salg i Carlsberg Byen, kan du skrive dig op i vores Køberkartotek. Tilmelder du dig her, sender vi løbende mails ud med info om nye boliger og invitationer til særarrangementer.

 

Tilmeld dig Køberkartoteket her.

 

 

Q: FINDES DER LEJEBOLIGER I CARLSBERG BYEN?
A: I Carlsberg Byen opføres i alt 3.100 nye boliger, hvoraf 600 bliver almene lejeboliger. Det bliver de almene boligselskaber AAB, DFB og FSB, der opfører og administrerer boligerne.

 

Læs mere om de kommende lejeboliger her.

 

Q: KAN JEG FÅ MERE INFORMATION?
A: Hvis du vil vide mere om området og boliger på egen hånd, kan du klikke dig rundt i Carlsberg Byen A-Å her.

 
Kjeldahl Hus 5 værelses lejlighed

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej.  Klik dig rundt i kortet her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.