Eksteriør af Brygmester Hus set fra Malttorvet med passerende cyklist
Brygmester Hus: Kontorlokaler med intim planløsning
Malttorvet 12 1799 København V
896
Ja P
Etage 1. sal
Klar til indflytning
Download prospekt
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst dit navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.
  • Indtast venligst, hvad du søger
  • Feltet skal udfyldes, for at du kan få tilsendt prospektet, og Carlsberg Byen kan kontakte dig

Brygmester Hus er et Carlsberg Byens mindste erhvervsprojekter. Her er bare to erhvervsetager, hvoraf den ene allerede er lejet ud.

Du finder ejendommen i den sydvestlige del af kvarteret. Her bliver du og dine kolleger blandt andet naboer til Carls Have med skulpturpark og den historiske Rød Lagerbygning, hvor konsulentvirksomheden Boston Consulting Group og omtrent 350 medarbejdere har hjemme.

Kontorlokalerne i Brygmester Hus er etableret med mindre åbne arealer med plads til flere arbejdspladser. De mindre åbne arealer bliver brudt op af 2-mandskontorer; En planløsning, der blandt andet giver et roligt arbejdsklima.

Ejendommen har energimærke A2015.

Se priser, plantegninger og meget mere ved at downloade prospekt øverst på siden. Du kan også kontakte os for at høre mere.

Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Her kan du spise en forretningsfrokost i Carlsberg Byen -

Er du på udkig efter en destination til din næste forretningsfrokost eller et ideelt sted til jeres virksomheds næste arrangement? På den gamle bryggerigrund finder du flere muligheder blandt de anmelderroste spisesteder. Find inspiration her