Byliv i Carlsberg Byen

Arpe & Kjeldsholm: Vi fik alt det vi søgte og lidt til

Københavns største entreprenørvirksomhed, Arpe & Kjeldsholm, er rykket til nye, moderne lokaler. Læs her, hvilke krav de havde, da de skulle finde nye kontorer, og hvorfor valget faldt på Carlsberg Byen.

Da Københavns største entreprenørvirksomhed, Arpe & Kjeldsholm, voksede ud af deres daværende lokaler på Strøget, havde de en række klart definerede krav til deres nye kontorer. Partner og direktør Thomas Sørensen fortæller her om, hvordan det velrenommerede selskab endte i Carlsberg Byen:

"Vi havde gennem længere tid oplevet en god vækst og manglede derfor plads til de mange nye medarbejdere. Da vi gik i markedet efter nye lokaler, havde vi opstillet en række kriterier, der skulle opfyldes for vores nye kontor. Det skulle først og fremmest ligge centralt i København, da vi betragter det som et konkurrenceparameter både i forhold til rekruttering og kundemøder. Dernæst var det et krav, at vi havde adgang til rigeligt med parkeringspladser, da dette var en daglig udfordring for vores gæster og medarbejdere på vores tidligere adresse på Strøget. Og endelig ville vi godt fastholde den skønhedsværdi, vi havde tæt på det historiske Kongens Nytorv og Københavns aktive byliv.

Vi havde i forvejen en række opgaver i Carlsberg byen og kendte derfor området rigtigt godt. Vi kendte alle de historiske bygninger, de grønne områder og så var vi nok alle tiltrukket af den nybyggerånd, der hersker i et upcoming område. Vi besluttede os derfor relativt hurtigt i processen at afsøge mulighederne her.

Nu hvor vi er etableret, kan vi konstatere, at vi og vores medarbejdere også rammes af en særlig stolthed, når vi bevæger os rundt i området. De smukke historiske bygninger omkring Ny Carlsberg Vej og Elefantporten og de grønne træer og stisystemer i J. C. Jacobsens Have er desuden en gave at kunne vise frem, når vi har kundebesøg. Og så råder vi over et nærmest uendeligt antal parkeringspladser lige under vores kontorer, hvilket vores gæster sætter utroligt meget pris på.

Så vi fandt, det vi søgte, men føler også, at vi fik meget mere med i købet."

lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Se ledige lejemål -

Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed. Se ledige lejemål her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.