elefantporten i carlsberg byen

En simpel guide til projektkØb

Hvis du er i tvivl om, hvordan processen er, når du køber en projektbolig, skal du læse med her. Vi tager dig i hånden og giver dig her en let og overskuelig guide fra A - Z til projektkøb i Carlsberg Byen.
Det er altid spændende at købe ny bolig. Og særligt når det drejer sig om en bolig i projektsalg. Når du køber bolig i Carlsberg Byen, står vi og vores mæglere altid til rådighed for at give dig og din familie den bedste oplevelse. Vi sikrer dig den bedste rådgivning gennem hele forløbet, der giver dig de bedste forudsætninger, når de helt rigtige valg skal træffes.

At være med tidligt i forløbet giver dig en unik mulighed for at sætte dit eget præg på boligen, og i sidste ende får du en nybygget bolig i et dynamisk bykvarter med sjæl og historie.

Når man overvejer at købe en projektbolig, kan det nogle gange være svært at gennemskue processen. Vi gør os umage for, at processen skal være så nem og transparent som muligt. Derfor guider vi dig her step-by-step gennem de fem faser ved et projektkøb i Carlsberg Byen.
k

1. Køb din drømmebolig - Mødet med din boligrådgiver, købsaftalen, tinglysning og advokatsalær. 

Sådan gør du

2. Deponering af købesummen - Sådan foregår en kontantdeponering eller bankgaranti.  

Hvad er forskellen?
Carlsberg Byen
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

3. Få indflydelse på din bolig - Jo før du køber din bolig, jo bedre er mulighederne for at få indflydelse på indretning og materialevalg.

Fra køkkenelementer til fliser og dørhåndtag

4. Afleveringsforretning - Hvad er en afleveringsprotokol og registrerede mangler?

Hvordan bedømmes gulve og vægflader?
Ottilia Hus i Carlsberg Byen
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

5. Årsgennemgang efter 1 & 5 år - Efter både 1 og 5 år bliver du indkaldt til en gennemgang af boligen, så du kan påpege eventuelle fejl eller udbedringer.

Sådan foregår det ved gennemgangene af din bolig
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.