Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Gennemgang efter 1. & 5. år

Efter både 1 og 5 år bliver du indkaldt til en gennemgang af boligen, så du kan påpege eventuelle fejl eller udbedringer ved boligen.

1. års gennemgang

1 år efter færdiggørelsen af ejendommen bliver du indkaldt til gennemgang af boligen. Du kan ved 1 års gennemgangen påpege eventuelle skjulte mangler og funktionsmangler. Du kan ikke påpege synlige forhold, der kunne eller burde have været opdaget og påpeget i forbindelse med afleveringsforretningen.

Nybyggeri er kendetegnet ved, at der i bygningens første leveår sker en udtørring, der viser sig i de enkelte boliger i form af svindrevner. Svindrevner er sædvanligt forekommende og er ikke en mangel.

Carlsberg Byen tilbyder dog at udføre en kulancemæssig udbedring af svindrevner ved 1 års gennemgangen. Udbedring sker ved påføring af plastisk fugemateriale i revnen og eventuel nødvendig malermæssig efterbehandling.

Malermæssig efterbehandling udføres alene som pletreparation – der udføres ikke fuldmaling af hele vægflader, og reparationen vil ofte være synlig. Efter 1 års gennemgang udføres ikke yderligere reparation af svindrevner, uanset om disse måtte opstå igen, samme eller andre steder i boligen. Efter afsluttet 1 års gennemgang kan du alene påpege væsentlige mangler.

5. års gennemgang

Cirka 4 år og 10 måneder efter byggeriets færdiggørelse vil du blive indkaldt til 5 års gennemgang. Ved 5 års gennemgangen kan der alene påberåbes væsentlige mangler.

Ottilia Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Nyheder - Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting.

Giv mig de seneste nyheder
kridthuset i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.