Ottilia Hus i Carlsberg Byen

Afleveringsforretning

Læs her, hvad en afleveringsprotokol og registrerede mangler er?

Du vil blive indkaldt til en såkaldt afleveringsforretning, der skal afholdes senest på overtagelsesdagen. Ved afleveringsforretningen bliver boligen gennemgået for eventuelle mangler, der registreres i en afleveringsprotokol.

Køber og sælger underskriver afleveringsprotokollen. Det er grundlaget for opfølgning og udbedring af de registrerede mangler, der tilstræbes at blive udbedret inden 8 uger efter overtagelsesdagen.

Mangler, der først er påpeget efter afleveringsforretningen, vil som udgangspunkt blive udskudt til bedømmelse og eventuel udbedringved 1 års gennemgangen med mindre der er tale om funktionsmangler eller mangler, der forværres, hvis udbedringen udskydes.

Ved afleveringsforretningen foretager vi i fællesskab en grundig visuel gennemgang af gulve, vægflader og overflader. Eventuelle mangler bliver registreret i mangelprotokollen. Synlige mangler ved gulve, vægflader og øvrige overflader, der ikke er registreret i afleveringsprotokollen og først påberåbes efter afleveringsforretningen, må forventes at blive afvist.

Ved bedømmelsen af gulve gælder, at disse skal synes visuelt fra en stående position uden brug af tekniske hjælpemidler. Ved bedømmelsen af vægflader (malerarbejde) gælder, at disse skal bedømmes visuelt i en afstand af 1,5 meter uden brug af tekniske hjælpemidler.

Mennesker på Tapperitorvet

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Events - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her.

Events
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.