Carlsberg Byen

Deponering af købesummen

Uanset om du foretrækker kontantdeponering eller at stille en bankgaranti, gør vi det nemt og gennemskueligt, når du køber din bolig i Carlsberg Byen.  

Når du køber projektbolig i Carlsberg Byen, er der altid tale om en kontanthandel. Det betyder, at Carlsberg Byen ikke har optaget lån i boligen, som du skal overtage.

I købsaftalen kan du se, hvornår du skal deponere hele købesummen på den deponeringskonto, som Carlsberg Byen P/S anviser.

I stedet for kontant deponering kan du inden for samme frist stille en bankgaranti, der i så fald skal ombyttes til kontant deponering senest 14 dage før overtagelsesdagen.

Eventuelle renter der bliver tilskrevet deponeringskontoen til og med overtagelsesdagen er dine, mens renter efter overtagelsesdagen tilfalder Carlsberg Byen.

Dipylon porten i carlsberg byen

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

Når fortid, nutid og fremtid forenes - Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på. 

Mærk historiens vingesus
elefantporten i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.