Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Få indflydelse på din bolig

Jo før du køber din bolig, jo bedre er mulighederne for at få indflydelse på indretning og materialevalg, så du kan få din personlige drømmebolig.

Når du køber en projektbolig, der endnu ikke er færdigopført, kan du få indflydelse på indretningen og materialevalget. Carlsberg Byen tilbyder en bred vifte af tilvalgsmuligheder – lige fra køkkenelementer til gulve, fliser og dørhåndtag. Nogle valg kan foretages uden beregning, andre medfører en merpris.

Når købsaftalen er underskrevet, bliver du indkaldt til et tilvalgsmøde, hvor du sammen vores boligrådgiver eller den eksterne mægler gennemgår dine ønsker. Forud for mødet vil du modtage et tilvalgskatalog, således at du i ro og mag kan træffe dine valg. På mødet udfylder og underskriver du en tilvalgskontrakt, hvor de nærmere vilkår er beskrevet.

Det er en kompliceret proces at opføre en bygning, og det kræver nøje planlægning og stram styring af processerne. Jo før du køber din bolig, jo bedre er dine muligheder altså for at få indflydelse på indretning og materialevalg. Boligrådgiveren eller ejendomsmægleren kan oplyse dig nærmere om, hvornår der lukkes for tilvalg i netop din bolig.

Nøglefærdig bolig

Før den første beboer flytter ind, har vi sørget for at stifte en ejerforening, udarbejde vedtægter og lave et budget for foreningen. Vi sørger for, at der er indgået aftaler med administrator og revisor. Vi sikrer endvidere, at der er indgået driftsaftale med vicevært og ejendomsinspektør samt serviceaftaler om tilsyn med og pasning af alle ejendommens tekniske installationer.

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.