Åbent kontor i Brygmester Hus

Brygmester Hus: Unik placering og Intim planløsning

I Brygmester Hus får I et kontor med en intim planløsning og en unik placering på den gamle bryggerigrund.

I det sydvestlige hjørne af Carlsberg Byen har de indflytningsklare kontorlokaler i Brygmester Hus hjemme. Den nye ejendom er et af Carlsberg Byens mindste erhvervsprojekter, og der er kun ét kontorlejemål tilbage i bygningen.

Kontorlokalerne er etableret med en semi-åben planløsning. Det betyder, at der er etableret åbne arealer med plads til mellem 6 og 10 arbejdspladser, der bliver brudt op af 2-mandskontorer.

Lige ved siden af Brygmester Hus ligger den smukke og historiske Rød Lagerbygning, der tidligere har været brugt som værksted og lager, mens Visit Carlsberg, Carls Have og Bryggernes Plads med flere butikker og restauranter blot ligger et stenkast væk.

Erhvervslejemålet opsummeret:

  • Klar til indflytning
  • Unik placering ved den fredede Rød Lagerbygning tæt på Carls Have og Visit Carlsberg
  • Planløsning med mindre åbne kontorarealer, der bliver brudt af mindre kontorlokaler.
Tekøkken i kontorlokale i Brygmester Hus
Kontorlobby i Brygmester Hus
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Udviklingsplanen for by- og butiksliv

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen. Læs mere her

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige udenfor døren, giver kontorlokalerne i Carlsberg Byen din virksomhed og jeres medarbejdere de bedste rammer. Læs mere om kontorlokalerne til leje