Åbent kontor i Brygmester Hus

Brygmester Hus: Unik placering og Intim planløsning

I Brygmester Hus får I et kontor med en intim planløsning og en helt unik placering ved Carlsbergs tidligere laboratorie: Rød Lagerbygning.
Brygmester Hus har en helt unik placering ved siden af den fredede "Rød Lagerbygning", og et stenkast fra Visit Carlsberg og Carls Have.

Bygningen er et af Carlsberg Byens mindste erhvervsprojekter og på 1. sal udbydes et kontorlejemål på 896 m² med en semi-åben planløsning. Det betyder, at der etableret åbne arealer med plads til mellem 6 og 10 arbejdspladser, som bliver delt op af 2-mandskontorer.

Loftet har synlige installationer i træbetonlofterne, som giver en rå stil, og der er både et handicaptoilet med bad og en hyggelig kantine med anretterkøkken.

Erhvervslejemålet opsummeret:

  • Klar til indflytning
  • Unik placering ved den fredede "Rød Lagerbygning" tæt på Carls Have og Visit Carlsberg
  • Flere, mindre,  åbne kontorarealer med plads til mellem 6 og 10 arbejdspladser, der bliver brudt af 2-mandskontorer
Tekøkken i kontorlokale i Brygmester Hus
Kontorlobby i Brygmester Hus
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Udviklingsplanen for by- og butiksliv

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen. Læs mere her

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler
Aabent kontorlokale Mineralvandsfabrikken med unikke detajler
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.