KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Emil Christian Hansen Hus er solgt

IT-virksomheden Visma har i dag kontordomicil i Carlsberg Byens største kontorhus: Emil Christian Hansen Hus.

Carlsberg Byens største kontorhus, Emil Christian Hansen Hus, er solgt.

Bygningen ligger på hjørnet af Vesterfælledvej og Ny Carlsberg Vej lige mellem det nye sprudlende bykvarter og livet på det gamle Vesterbro.

I dag har IT-virksomheden Visma kontordomicil i den imponerende ejendom på 16.000 kvadratmeter, og her har de har samlet syv datterselskaber og hele 900 ansatte.

Visma er en af flere store virksomheder, der har kontordomicil i Carlsberg Byen, og leder jeres virksomhed efter nye moderne rammer med masser af plads, er de kontordomicilet i Caroline Hus måske noget for jer.

Mødelokale til kontor i Caroline Hus

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.