KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Emil Christian Hansen Hus er solgt

IT-virksomheden Visma har i dag kontordomicil i Carlsberg Byens største kontorhus: Emil Christian Hansen Hus.

Carlsberg Byens største kontorhus, Emil Christian Hansen Hus, er solgt.

Bygningen ligger på hjørnet af Vesterfælledvej og Ny Carlsberg Vej lige mellem det nye, sprudlende bykvarter og livet på det gamle Vesterbro.

I dag har IT-virksomheden Visma kontordomicil i den imponerende ejendom på 16.000 kvadratmeter, og her har de har samlet flere datterselskaber og hele 900 ansatte.

Visma er en af flere store virksomheder, der har kontordomicil i Carlsberg Byen, og leder jeres virksomhed efter nye moderne rammer med masser af plads, er de imponerende kontorlokaler i Winge Hus måske noget for jer.

Mødelokale til kontor i Caroline Hus

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige uden for døren, giver kontorlokalerne i Carlsberg Byen din virksomhed og jeres medarbejdere de bedste rammer. Læs mere om kontorlokalerne til leje

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?