e.c. hansen hus

Emil Christian Hansen Hus

Emil Christian Hansen Hus er Carlsberg Byens største kontorhus, der skyder op på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej – i smørhullet mellem det nye, sprudlende bykvarter og livet på det gamle Vesterbro. Perfekt til en stor virksomhed, der ønsker at flytte hele virksomheden til supermoderne lokaler i Carlsberg Byen.

E.C. Hansens Hus er et byggeri, hvor arkitekterne har haft fremtidens arbejdsformer som fleksibilitet, transparens og videndeling som udgangspunkt for kontorhusets udformning. Kommer din virksomhed med tidligt i processen, kan I sammen med Carlsberg Byen skabe den ideelle indretningsløsning på den centrale adresse og få et lejemål, der passer til netop jeres virksomheds behov.

Med mulighed for både parkeringskælder, personalerestaurant, gårdhaver, tagterrasse og kaffebar inviterer bygningen til et levende arbejdsmiljø med glade medarbejdere, der også vil opleve bylivet uden for husets døre som en stor fordel.

Med Carlsberg St., Enghave Plads Metro (2019) og parkeringskælder er E.C. Hansen Hus nemt at komme til - uanset om du parkerer bilen i den store parkeringskælder, foretrækker det offentlige eller kommer frem på cykel. Samtidig kan frokostpauserne nydes i grønne J.C. Jacobsens Have eller på Købkes Plads, der begge ligger lige om hjørnet. Med Gærtorvet og Ny Carlsberg Vej lige udenfor døren betyder det samtidig et pulserende byliv tæt på det hele, pakket ind i Carlsberg Byens historiske rammer.

her er jeres muligheder

Bygningen består af i alt 16.500 m2, og er velegnet til større virksomheder, der ønsker et supermoderne kontorhus. Se mulighederne her.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Vi er meget begejstrede ved tanken om at flytte til et dynamisk bykvarter, hvor et summende byliv er ved at vokse frem. Og så betyder det også meget, at det er nemt at komme til og fra kontoret, både for os selv og for vores gæster.
Dorthe Keis, partner i Arkitema, der flytter ind i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.