De hængende haver i carlsberg byen plus jc jacobsens have

Velkommen til det historiske og grønne centrum af Carlsberg Byen

Grønne områder, dansk kulturarv og historiens vingesus er til at tage og føle på lige her i området omkring det næste projekt, der sættes til salg i Carlsberg Byen: Mineralvandshuset. Her kommer skønne boliger midt i det historiske kvarter med grønt i baghaven.

Det sydlige område af Carlsberg Byen er en spændende og central del af bykvarteret, der har mange ting at byde på. Her mærkes historien tydeligt, for her er man omgivet af fantastiske gamle bygninger, som den fredede Mineralvandsfabrikken, de berømte Hængende Haver, og de fredede bygninger Kedelhallen og Maskincentralen, der begge er udlagt til kulturelle formål.

Livet leves også uden for husene i Carlsberg Byen, og de mange åbne pladser bliver populære samlingssteder for københavnerne i årets lyse måneder. Franciska Clausens Plads ligger lige over for Mineralvandshuset og bliver en befærdet og livlig plads. Trænger man til frisk luft i det grønne, kan man gå en tur i den skønne J.C. Jacobsens Have, der ligger lige i baghaven, og hvor du også kan se springvandet og hilse på Carlsbergs bryggerheste.

Nye boliger med historie og sjæl

Transformationen af den gamle bryggerigrund er i fuld gang. Vi bygger ikke kun nyt, men forvandler også gamle bygninger fra bryggerens tid til moderne boliger, butikker og kontorer til glæde for nye beboere og erhverv med masser af stemning og sjæl. Carlsbergs historie vil også leve i Mineralvandshusets gård: Her genbruges det fredede hestetrug, hvor bryggerhestene i sin tid slukkede tørsten oven på sliddet med at trække de tunge ølvogne.

Kom til premiere på Mineralvandshuset søndag d. 17. juni i vores showroom på Pasteursvej 7 kl. 13-15.

Transformation af gamle bygninger -

I Carlsberg Byen bygger vi ikke blot nyt, men transformerer også de fredede og bevaringsværdige bygninger. De gamle historiske bygninger får nyt liv og nye funktioner til glæde for nyt erhverv og kultur, mens deres stemning og sjæl bevares. Læs hvordan vi transformerer

J.C. Jacobsens Have -

I 160 år var den smukke have lukket for offentligheden, men i dag er alle velkomne til at komme forbi og nyde træerne, blomsterne, søen og den fredede arkitektur i det der engang var bryggerens private have. Se Carlsberg Byens grønne perle
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.