Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Se de første lejligheder i Bohrs Tårn

1. august 2014
De første ejerlejligheder i Carlsberg Byen bliver placeret i et hundrede meter højt boligtårn, Bohrs Tårn, der står klar til indflytning i begyndelsen af 2017. Allerede nu kan du se, hvordan lejlighederne kan komme til at se ud indvendig.

bohrs tårn

Første spadestik til det første nye byggeri i Carlsberg Byen blev taget for præcis ét år siden, og byggeriet er nu for alvor begyndt at skyde op. Som en del af byggeriet bliver der opført et 100 meter højt tårn, der bliver indrettet til ejerlejligheder. Lejlighederne forventes indflytningsklar i begyndelsen af 2017, men allerede nu kan du få et smugkig på, hvordan lejlighederne i Bohrs Tårn kan komme til at se ud.

Lejlighederne i det nye boligtårn er placeret fra 8. sal og opefter. I indretningen af lejlighederne er der lagt vægt på store, åbne vinduespartier for at skabe et godt lysindfald i lejlighederne, samtidig med at de store vinduer sikrer en fantastisk udsigt over hele byen.

Der vil være fire lejligheder på hver etage, som vil være planmæssigt ens hele vejen op. Lejlighederne vil variere i størrelse fra 112 m2 til 165 m2. Alle lejlighederne er lyst indrettede med store åbne køkkener med køkkenø, der smelter sammen med stuerne, for at sikre en god rumfornemmelse og en fantastisk udsigt over byen fra både køkken og stuer. Ud over det store rum vil alle lejligheder have yderligere et, to eller tre værelser med mulighed for at tilvælge ét ekstra værelse. Der vil være massive egetræsgulve i hele boligen.

Badeværelserne vil være indrettet med en stor bruseniche med glasplader som afskærmning og have en lange bordplade med vask, hvor der både er god plads til toiletsagerne og til håndtering af fx vasketøj. Ligesom i den øvrige del af lejligheden vil badeværelserne være lyst indrettet med store fliser i jordfarver på gulvet og på væggene i brusenichen.

Byggeriet vil blive forsynet med en stor parkeringskælder, ligesom den kollektive trafik til og fra Carlsberg Byen sikres gennem en ny og moderne S-togsstation, Carlsberg Station, der står færdig i 2016. Et fintmasket net af cykelstier vil tilbyde cyklister hurtige og sikre forbindelser.

Lejligheder i Carlsberg Byen
Carlsberg Byen opfører over de næste 10 – 15 år ca. 3.000 lejligheder i forskellige størrelser og prisklasser i bykvarteret. Der forventes både at blive opført ejerboliger, ungdomsboliger, ældreboliger og almene boliger.
 
Carlsberg Byen kommer til at rumme tæt bebyggelse med charmerende byrum og pladser, smalle gader og snævre passager, kombineret med åbne, grønne parker. Lejlighederne i bykvarteret vil blive fordelt i hele bykvarteret – både i et rent boligkvarter nær Humleby og i blandet byområde med butikker, restauranter, erhverv, skoler og børnehaver samt kultur- og idrætsinstitutioner.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.