Carlsberg Byen

Nye boliger til salg i Bindesbøll Hus

15. marts 2016
Bindesbøll Hus er tegnet af arkitektfirmaet Praksis Arkitekter og tæller 51 meget forskellige boliger med hver sit udtryk. Alle boligerne har franske altaner og enten have, altan, terrasse eller tagterrasse, der bringer naturen helt tæt på, selv når du er indenfor.
Fredag den 18. marts 2016 sættes de første 28 boliger i attraktive Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen til salg. 

Boligerne i Bindesbøll Hus tilbyder dig det utænkelige; nemlig en beliggenhed i Carlsberg Byens nordlige hjørne i rolige, grønne omgivelser med et unikt, børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg. Fælles for boligerne er mangfoldighed og natur. Her er store og mindre boliger med fleksibel indretning, der kan indfri langt de fleste behov.

Kom forbi til åbent hus på søndag den 20. marts 2016 og bliv skrevet op til Bindesbøll Hus eller hør mere om de andre spændende boliger, der er til salg. Det sker kl. 13-15 i Carlsberg Byens showroom i Maskincentralen på Pasteursvej 7, 1799 København V.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.