Hils på julemanden til julemarked i Carlsberg Byen

24. november 2016
Årets hyggeligste julemarked finder du i Carlsberg Byen den 2. - 4. december. Der vil være lækre madboder, masser af julehygge, minitivoli og boder med skatte fra hele verden. Entréen er gratis, og god stemning er garanteret!

carlsberg byens julemarked

Mangler du og familien et godt og grundigt skud julehumør, eller leder I blot efter et hyggelig oplevelse sammen som familie? Så læg vejen forbi Carlsberg Byens julemarked den 2. til 4. december!

Her er madboder for enhver smag - både dem, der er på udkig efter brændte mandler, gløgg og kandiserede æbler, og dem der foretrækker sin jul lidt eksotisk og stærkt. Men julemarkedet er ikke kun for de sultne typer. Det er især for børnene. Ankers Tivolipark har sørget for en indendørs karussel og hoppeborg, og ungerne vil elske at køre rundt og rundt og rundt og hoppe løs.

I mellemtiden kan du nyde et glas gløgg, mens du går på opdagelse i spændende boder med julepynt, design og skatte fra hele verden til dig og dit hjem. Og selvfølgelig købe årets juletræ, der skal stå og pynte i stuen hele december.

Så sæt et stort kryds i kalenderen og tag familien, vennerne og mor og far med under armen til decembers mest hyggelige marked – kun 5 minutters gang fra Carlsberg Station. Julemarkedet foregår indendørs i Stødpudelagerets rustikke og hyggelige rammer.

Vi glæder os til at se dig!