Vejskilt i carlsberg byen

Spændende nyt år for Carlsberg Byen

6. januar 2017
Carlsberg Byen er kommet godt ind i 2017. Der er fortsat stor efterspørgsel efter både lejligheder, butikker og erhvervslejemål, lokalplan og finansiering er på plads, og til sommer åbner endnu et område af det nye bykvarter.
Sidste sommer åbnede Carlsberg Byen dørene op for 10.000 studerende, en række nye beboere og et stort antal dagligt handlende i området omkring Carlsberg Station. Alle boliger er solgt, butikkerne udlejet, og hver dag fyldes området med liv af de mange besøgende.

Allerede til sommer åbner endnu et kvarter i Carlsberg Byen, når området omkring Pile Allé og elefanterne står klart, og også her vil bylivet blomstre på pladsen Bag Elefanterne, som med både caféer og restaurant vil tiltrække besøgende fra hele lokalområdet.

På vej med største etape
I december vedtog Københavns Kommune lokalplanen for Carlsberg Byen, så den resterende del af byen kan bygges færdig. Samtidig kunne Carlsberg Byen ved indgangen til 2017 melde ud, at der var indgået aftale om finansiering på 4,2 mia. kr. til den næste og hidtil største etape af byggeriet.

I den nye etape vil der indgå fem tårnhuse, boliger, kontorer, forretninger, restauranter og caféer ligesom eksisterende, historiske bygninger restaureres, så de bl.a. kan benyttes til kulturaktiviteter. Der vil også blive skabt en række byrum, pladser og grønne områder til glæde for Carlsberg Byens beboere og naboer.

Vi håber snart at kunne melde mere konkret ud om de mange spændende tiltag, der er på tegnebrættet netop nu.
Kaffekilden

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.