Bag Elefanterne

Bag Elefanterne var en af de første pladser, der stod færdige i Carlsberg Byen. Bag Elefanterne er opkaldt efter sin placering bag den ikoniske Elefantport, og er et af de mere intime byrum i Carlsberg Byen. Det er smallere end mange af de andre, men strækker sig langt, og så falder det i niveau, der har født små, hyggelige trapper i byrummet.

På pladsen er der industristemning fra det gamle bryggeri – bl.a. bryggeriets gamle masktanke, kaldet Seksløberen, der i dag står som en skulptur på pladsen. Også mange historiske bygninger, som Det Grå Hus og Ny Carlsberg Bryghus, vil stå tilbage fra den gamle industrikultur og give stemning. Pladsen er belagt med asfalt, der på en gang understreger den industrielle karakter og som samtidig er neutralt, så de gamle, fine huse står mere frem.

I flere af bygninger, der omkranser Bag Elefanterne, kommer der caféer og restauranter i stueplan med udeservering, så der bliver mulighed for at nyde lidt mad og drikke i de rolige omgivelser.
Ottilia Hus i Carlsberg Byen
Hele Carlsberg Byen bliver et dejligt sted at bo. Men Ottilia Hus har en virkelig forkælet beliggenhed.
Arkitekt Søren Nielsen, Vandkunsten, om ejendommen der ligger ud til
Bag Elefanterne
Ottilia Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.