Bag Elefanterne

Bag Elefanterne var en af de første pladser, der stod færdige i Carlsberg Byen. Bag Elefanterne er opkaldt efter sin placering bag den ikoniske Elefantport, og er et af de mere intime byrum i Carlsberg Byen. Det er smallere end mange af de andre, men strækker sig langt, og så falder det i niveau, der har født små, hyggelige trapper i byrummet.
 
På pladsen er der industristemning fra det gamle bryggeri – bl.a. bryggeriets gamle masktanke, kaldet Seksløberen, der i dag står som en skulptur på pladsen. Også mange historiske bygninger, som Det Grå Hus og Ny Carlsberg Bryghus, vil stå tilbage fra den gamle industrikultur og give stemning. Pladsen er belagt med asfalt, der på en gang understreger den industrielle karakter og som samtidig er neutralt, så de gamle, fine huse står mere frem.
 
I flere af bygninger, der omkranser Bag Elefanterne, er der allerede nu åbnet Carls Øl- & Spisehus samt den italienske restaurant med speciale i surdejspizzaer, Surt, og den anmelderroste japansk inspirerede Kōnā.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Omakase izakaya Kona restaurant
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.