85 kommende beboere til Rejsegilde for Scherfig Hus

7. april 2017
Endnu engang mødte en lang række kommende beboere op til rejsegilde på deres nye bolig i Carlsberg Byen. 
Byggeriet af Scherfig Hus er nu så langt, at der onsdag den 5. maj kunne holdes rejsegilde på byggeriet. Til stede var foruden håndværkere og øvrige involverede i byggeriet også 85 kommende beboere, som fik lejlighed til at se deres nye hjem tæt på og hilse på hinanden over de varme grillpølser.

Bag byggeriet står et team bestående af totalentreprenør Arpe & Kjeldsholm, Borlund Arkitekter og Rubow Arkitekter, Schönherr Landsskabsarkitekter og Alectia ingeniører. I sin tale til de fremmødte roste Carlsberg Byens CFO, Jan S. Hansen, de involverede parter for et forbilledligt konstruktivt og engageret samarbejde, som vil skinne igennem i de færdige boliger.

Alle bygninger, pladser og veje i Carlsberg Byen bærer præg af den historie, der bygges videre på, og således også Scherfig Hus, der er opkaldt efter Hans Scherfig, som i 1949 malede en række oliemalerier i Børnedaghjemmet Carlsberg, bl.a. det junglemotiv de fleste i dag kender ham for.

Scherfig Hus består af 104 lejligheder i forskellige størrelser og udformninger centreret rundt om ejendommens centrale gårdrum. Ejendommen befinder sig i Carlsberg Byens nordøstlige ende på grænsen til Frederiksberg og ud mod Humlebyen. Byggeriet er klar til indflytning i efteråret 2017.