Urban Beach er åbnet

7. juli 2017
En strand midt i byen? Det finder du i hjertet af Carlsberg Byen, hvor der hele sommeren vil være hyggelige events og kolde øl.
Urban Beach er tilbage! Kom forbi det rekreative strandområde med sandstrand, der i år er flyttet til Boblepladsen på Pasteursvej i Carlsberg Byen.

Stranden er åben fredage og lørdage hele sommeren med lækker loungemusik, jazz, lækker grillmad og kolde øl i strandbaren. Urban Beach er for alle, store som små, hele sommeren vil der være forskellige, små events. Skulle det danske sommervejr beslutte sig for ikke at vise sig fra sin bedste side, er der et overdækket område på pladsen til både scene og publikum.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Når fortid, nutid og fremtid forenes -

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på.  Mærk historiens vingesus
lagerkælder 3 i carlsberg byen