Super Duper Tennis kommer til Carlsberg Byen

11. august 2017
Kom og leg med, når Super Duper Tennis – et tennisprogram for børn i New York, New Jersey og Florida – starter deres "street tennis" program i Carlsberg Byen. Se, om børnene får smag for spillet til gratis demo-dag lørdag den 19. august.
Har dine børn tennis i blodet eller lyst til at lære spillet? Så tag dem med i hånden og læg vejen forbi Carlsberg Byen til et spil tennis.

Frem til november kan børnene spille tennis i Carlsberg Byen, og vi lægger ud med en ganske gratis demo-dag lørdag den 19. august fra 11:00-16:30. Her kan alle børn fra 3-10 år være med, og de behøver ikke have spillet tennis før.

Alt er tilpasset små fødder og hænder: baner, net og ketchere i børnestørrelse, og bolde der hopper i deres højde. Så træk de små i træningstøjet og få en forsmag på sjove tennislege, der fokuserer på smidighed, balance, koordination og hurtighed. 

Sproget er primært engelsk, men der er også en dansktalende træner. Der vil også være mulighed for at købe en bid mad. 
 
Vi glæder os til at se jer til en super duper dag! 
 
Efterfølgende tennislektioner:
Onsdage fra den 23. august til den 4. oktober kl. 15-17:45
Søndage fra den 27. august til den 8. oktober kl. 9:15-13:15
 
Disse foregår på Nordfløjspladsen på Pasteursvej mellem Administrationsbygningen og Stødpudelageret. Husk at tilmelde jer via linket nedenfor.

om super duper tennis

Super Duper Tennis blev født i New York for 3 år siden, og nu åbner det op i København! Super Duper Tennis underviser med en lærerigt og spændende tilgang til tennis, der udvikler børns selvtillid og kærlighed til spillet. Da der ikke er meget plads på Manhattan, hvor det hele startede, tænkes der "udenfor" banen. Programmets mål er at gøre tennis tilgængeligt for alle, så der undervises på utraditionelle steder såsom gymnastiksale, boldbaner, og ja, selv ovenpå skøjtebaner. 

Undervisningen er opdelt efter alder og niveau, og der spilles i små hold, så træneren kan give barnet den opmærksomhed, det har brug for, samtidig med at det er sjovt at være flere sammen. 

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret