Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon

Kunstsalonens sidste udstilling i mineralvandsfabrikken

8. september 2017
Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon sidste udstilling i Mineralvandsfabrikken sker i september, når 132 kunstnere fra hele verden udstiller deres værker. Men bare rolig, Kunstsalonen lukker ikke - vi flytter blot. Læs her, hvor du i fremtiden kan finde kunst i Carlsberg Byen

Den kreative legeplads for alverdens kunstnere, Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon, har allerede afholdt over 50 events og udstillinger i de rå og åbne lokaler i Mineralvandsfabrikken - men nu afholdes den sidste kunstudstilling, når 132 kunstnere fra hele verden udstiller deres særskilte malerier d. 8., 15., og 22. september 2017.

Men, fortvivl ej! Selvom udstillingen er den sidste i Mineralvandsfabrikken, kan du stadig glæde dig til mere kunst i Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon, når hele det kreative rum flyttes til nye, store lokaler i den gamle, fredede bygning, Maskincentralen, som der er øremærket til kulturaktiviteter.

Så kom og vær med, når Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalons sidste udstilling i Mineralvandsfabrikken bliver skudt i gang. Ferniseringen sker fredag d. 8 september klokken 17 - 22 med et brag af en efterfest til klokken 05. Vi glæder os til at se dig!

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

SE EVENTKALENDEREN

Kom tæt på de fredede bygninger på området - Røde tegl, fin ornamentik, mosaikker, bronzeskulpturer og byggeteknikker i særklasse. I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger fortæller historien om bykvarterets fortid som bryggeri. De historiske bygninger er et stykke danmarkshistorie, der giver området karakter og skaber den helt særlig atmosfære, der er Carlsberg Byen.

Læs om de fredede bygninger her
Det Graa Hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.